Mijn favorieten

Woning aankopen

NVM aankoopmakelaar
Ook bij aankoop van een woning is het verstandig een NVM-makelaar in te schakelen. Het belang van de verkoper is immers anders dan dat van de koper. Download hier onze tarievenkaart!

Behalve over de waarde van een woning, zal Holland Huis Makelaars ook een oordeel over de bouwkundige staat, de omgeving en de (on)mogelijkheden voor eventuele specifieke wensen/eisen die u aan uw nieuwe woning stelt.
 

Stappenplan aankoop
Als u op zoek gaat naar een volgende woning kunt u dit zelf doen, bijvoorbeeld door het invullen van een zoekprofiel op funda.nl of een zoekopdracht in ons systeem.
Het meest gebruikelijk is, los van het zelf zoeken of door ons laten zoeken, dat u de afspraak om de woning de eerste maal te bezoeken zelf maakt. Spreekt de woning u zodanig aan dat u tot aankoop ervan wenst over te gaan, dan neemt u contact op met ons.
Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met de verkopend makelaar om de woning ook te bezoeken, de voorkeur is dat u daarbij bent. U ziet de woning dan een tweede maal en wij kunnen u wijzen op relevante zaken die u bij uw eerste bezoek mogelijk niet opgemerkt heeft.
Na afloop van dat bezoek geven wij u onze mening en aankoopadvies over de woning in een aankoopadviesrapport. Wilt u hierna overgaan tot aankoop van de woning dan bespreken wij met u de onderhandelingsstrategie om vervolgens, namens u, een bod met voorwaarden uit te brengen aan de verkopend makelaar. Net als bij de verkoopbemiddeling, bespreken wij ook nu iedere volgende stap met u.
In onze dienstverlening is ook begrepen het beoordelen en bespreken van de inhoud van de koopakte, het monitoren van het traject tussen het moment van sluiten van de overeenkomst en de gang naar de notaris voor de eigendomsoverdracht. De inspectie van de woning voorafgaand aan het notarisbezoek en de nazorg als er na de eigendomsoverdracht blijkt dat er onverhoopt iets niet in orde is met de woning valt uiteraard ook in ons aankooppakket.
Resulteert onze aankoopbemiddeling in de aankoop van de woning, dan bent u ons courtage verschuldigd. De aankoopcourtage is vanaf € 1.750,-- inclusief BTW. Zie onze tarieven "de loep op onze tarieven".
Indien wij meerdere woningen voor u bezoeken, zullen wij per volgende woning € 250,- extra in rekening brengen.


Aankoopadviesrapport
Wij bieden u een aankoopadviesrapport voor de nieuw door u te kopen woning.
In dit rapport geven wij een waarde-advies en beoordeling van de door u gevonden woning, waarbij ook de omgeving en referentiewoningen worden uitgelicht.
Dit rapport kan vervolgens als basis dienen voor de door u zelf te voeren onderhandelingen voor de aankoop van de betreffende woning.
Na een succesvolle verkoop van uw huidige woning door ons, bieden wij u dit aankoopadviesrapport voor uw nieuwe woning gratis aan.
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze aankoopbemiddeling service.
 

Zoekopdracht
Als u op zoek gaat naar een andere woning in de regio Zoetermeer, dan kunt u ons als makelaar voor u laten zoeken. Wij voeren uw gegevens in middels een zoekopdrachtformulier en maken een zoekprofiel met de door u gewenste kenmerken in ons woninguitwisselingssysteem (waarin informatie van beschikbare woningen van vrijwel alle makelaars is opgenomen). U wordt per e-mail geïnformeerd over het beschikbare woningaanbod en ontvangt een nieuw bericht bij nieuw aanbod dat aan uw criteria voldoet.
Deze service kunnen wij u gratis aanbieden.
 
Wij adviseren u om in (of voorafgaand aan) dit traject direct een vrijblijvende afspraak in te plannen bij onze hypotheekadviseur om u inzicht te geven in uw mogelijkheden.
 
Het vervolgtraject komt overeen met het stappenplan zoals dat omschreven is onder het Stappenplan aankoop.
 

Klanttevredenheid / Funda beoordeling
Cijfers liegen niet. Het merendeel van onze nieuwe klanten komt bij ons op voorspraak van bestaande klanten. Mond-tot-mondreclame is voor ons erg belangrijk.
 
Bent ook u benieuwd hoe klanten over ons denken, klik dan hier.

 

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring