Mijn favorieten

Woning verkopen

NVM verkoopmakelaar Zoetermeer
Bij verkoop biedt Holland Huis Makelaars Zoetermeer een "full-service verkoopopdracht". Hierbij wordt de verkoop vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris door ons begeleid. U wordt telefonisch, per e-mail en via ons intranet van alle stappen op de hoogte gehouden.
Elke afspraak voor een bezichtiging wordt vooraf met u kortgesloten en achteraf teruggekoppeld via het klantenintranet dat altijd on-line is te raadplegen.
Als een onderhandeling volgt zullen wij elke stap met u overleggen. Resulteert dit in een verkoop dan zullen wij u eerst het concept van de koopovereenkomst voorleggen alvorens tot ondertekening ervan wordt overgegaan.
Wij monitoren dat het traject naar de notaris zorgvuldig verloopt en houden de termijnen voor de voorbehouden en de waarborgsom/bankgarantie strak in de gaten. Uw belang als verkoper en onze opdrachtgever staat hierbij voorop.
 

Kosten
Na het eerste gesprek bij u thuis, maken wij voor u een op maat gemaakt voorstel voor onze verkoopcourtage en de kosten voor het opstarten en ons (uitgebreide) presentatiepakket (professionele fotoshoot, 2D plattegronden, 3D floorplanner, 360 graden foto's, video, meetrapport, plaatsingen op internet, social media, advertenties, Open Huizen, etc.).

Download hier onze verkooptarieven "De loep op onze tarieven".
Download hier de kosten voor het "presentatiepakket" (standaard of uitgebreid).


Stappenplan verkoop
Wij informeren u over alle stappen in het verkooptraject van uw woning en kunnen in overleg met u een op maat gemaakt plan opstellen.
 
Verkooppresentatie

Na het maken van de uitgebreide fotoreportage en het inmeten van de exacte maatvoering van uw woning, maken wij een aanbiedingstekst met omschrijving die de presentatie van uw woning completeert.
Wij maken een uitgebreide, complete brochure van uw woning waarin zowel de omschrijving, foto's, plattegronden, kenmerken als de lijst van zaken zijn opgenomen. Zo krijgt iedere gegadigde een goed en compleet beeld van de woning.

 
Gratis waardebepaling en verkoopadvies

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw woning, waarbij naast een verwachte verkoopprijs ook een advies over de vraagprijs en de verkoopstrategie gegeven wordt.
Deze waardebepaling wordt per e-mail aan u bevestigd. Het betreft geen uitgebreid taxatierapport.


Stille verkoop
Bij de zogenaamde 'stille verkoop' wordt de woning niet actief naar buiten te koop aangeboden, maar stil op de achtergrond en wordt de woning slechts aan mensen aangeboden die daar specifiek naar vragen. Ook wordt de woning aan collega makelaars aangeboden via de onderlinge uitwisseling. Zo kan een collega-makelaar die een klant heeft die een specifieke woning zoekt deze wel actief informeren.
Wij geven de voorkeur aan het actief en zo breed mogelijk presenteren van uw woning om zo een zo goed mogelijk verkoopresultaat voor u te bereiken. Heeft u echter de wens voor een 'stille verkoop', dan kunnen wij u dat bieden en maken wij daar goede afspraken over hoe wij dat invullen.
 

Klanttevredenheid / funda beoordeling
Cijfers liegen niet. Het merendeel van onze nieuwe klanten komt bij ons op voorspraak van bestaande klanten. Mond-tot-mondreclame is voor ons erg belangrijk.

Bent ook u benieuwd hoe klanten over ons denken, klik dan hier.
 

Verkooptips
Voor het beste verkoopresultaat is het van belang uw woning zo goed mogelijk te presenteren.
Waar nodig zullen wij u tips en advies geven waar uw woningverbetering en wijziging in inrichting behoeft.
Ter bevordering van de verkoopbaarheid en verkoopsnelheid van de woning is het verstandig kleine reparaties te verrichten die nodig zijn en de woning een rustige, opgeruimde uitstraling te geven.
Hoe minder een kandidaat-koper heeft te "zeuren", hoe beter.

Verkoopbegeleiding


Bel ons voor een
gratis adviesafspraak
bij u thuis!

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring